Win een nagellak-set van de vegan GOOD. KIND. PURE Collectie van Sally Hansen t.w.v. €39,96

Doe mee en maak kans!

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 9x kans op een nagellak-set van de vegan GOOD. KIND. PURE Collectie van Sally Hansen t.w.v. €39,96 bestaande uit de #05 Hardener, #101 Top Coat, #210 Pink Clay en #370 Crystal Blue.

Summer nails

Mooie, verzorgde nagels, wat kun je daar vrolijk van worden! Zeker in de zomer, als je handen en voeten niet bedekt zijn, wil je vaak een toch extra aandacht aan je nagels besteden. Geen donkere zware kleuren, maar juist vrolijke en natural tinten.

De nieuwe lijn nagellakproducten van Sally Hansen komt dan ook als geroepen. De GOOD. KIND. PURE. collectie bestaat uit ‘clean’ nagelproducten van 100% plantaardige, vegan ingrediënten en is exclusief verkrijgbaar bij Etos. Je hebt genoeg keuze, want er zijn maar liefst 16, op de natuur geïnspireerde neutrale kleuren, en 2 verzorgingsproducten: een hardener en een top coat. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een home-manicure!

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

[mail-and-win title=”Big Summer Giveaway: nagellak-set van Sally Hansen” description=”Doe mee!” questions=”%5B%5D” ended_at=”1-8-2020″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws