Stop de persen: dít is de startdatum van het nieuwe seizoen van Love Island

De liefdesvilla wordt weer geopend!

Lees ook

Pak je agenda er maar alvast bij, want Love Island is back! Zo heeft RTL vandaag bekendgemaakt wanneer het programma weer op de buis verschijnt.

Tweede seizoen

Na het enorme succes van het eerste seizoen, waar Denzel en Aleksandra er met de winst vandoor gingen, is het nu, ruim een jaar later, tijd voor een tweede seizoen, waar zowel Nederlandse als Belgische singles het liefdesavontuur aangaan.

Door het uitbreken van het coronavirus leek het er lange tijd op dat een nieuw seizoen van de baan was. Totdat de productie vorige maand bekendmaakte dat er tóch een nieuw seizoen komt.

Lees ook: Deze dingen wist je nog niet over Love Island

Corona-maatregelen

"Er wordt een protocol opgesteld op basis van wat op dit moment geldt in België en Nederland én de maatregelen in Spanje, het land van opname", vertelde woordvoerder Barbara Salomon over de maatregelen die het programma neemt.

Inmiddels is bekend dat de kandidaten én presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood eind volgende maand naar het Spaanse Gran Canaria vliegen, en dat we vanaf 31 augustus zes weken Love Island voorgeschoteld krijgen. Yay!

Zie jij het avontuur helemaal zitten en heb je geen vakantieplannen? Dan kun je je nog aanmelden via deze link.

Bron: RTL | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook