Win een bikini met leopard-print van BARTS t.w.v. €69,99

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 5x kans op een bikini met leopard-print van BARTS t.w.v. €69,99.

Summer ready

Nieuw seizoen, nieuwe swimwear collectie! Of je nou wel of niet op vakantie gaat, een nieuwe bikini of badpak komt altijd van pas. En zelfs als je dit jaar lekker thuis blijft, krijg je met de collectie van BARTS een exotisch gevoel.

Van dierenprints en flower power tot shiny en klassiek; de keuze is reuze. Extra leuk: alle items zijn met elkaar te mixen en matchen. Een mooie strandhoed, handige rieten tas of stylish kaftan erbij en je bent helemaal summerproof.

Als er één item is waar je de show mee gaat stelen op het strand, dan is het wel de Leopard bikini. Een opvallend, maar toch tijdloos printje en het lichte push up effect zorgt ervoor dat alles op zijn plek blijft zitten. Love, love, love!

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking je maat achter, en wie weet ben jij the lucky one!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook