Zien: eerste beelden van nieuw seizoen GTST

En het belooft spannend te worden!

Lees ook

In een nieuwe aflevering van Goede Tijden, Zomer tijden licht Everon Jackson Hooi, die in Goede tijden slechte tijden al 15 jaar de rol van Bing Mauritius speelt, een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen van de soapserie.

Video

In de nieuwe aflevering van Goede Tijden, Zomer tijden vertelt Everon over de vechtscheiding tussen hem en Nina, die wordt gespeeld door Marly van der velden. Maar volgens nieuwe beelden die de acteur mee heeft genomen naar de uitzending, lijkt daar verandering in te komen.

Op de video is namelijk te zien hoe Bing en Nina samen een gezellig weekendje weg zijn met de kinderen. "De kinderen hadden erop aangedrongen dat we lekker een weekendje weg moesten gaan met ze allen met alle gevolgen van dien", vertelt de acteur geheimzinnig.

Lees ook: Keert deze actrice binnenkort weer terug in GTST?

Geluidsfragmenten

In een eerdere aflevering verklapte Erik Vogel, die de rol van Ludo Sanders speelt, al een geluidsfragment over het nieuwe seizoen.

"Wacht hier, jullie mogen niet aan boord", roept Daan Stern (gespeeld door Dorian Bindels) in het geluidsfragment. "Wat? Waarom niet", antwoordt Janine (gespeeld door Caroline de Bruijn), waarna Daan zegt: "De sporen worden zeker gesteld." Janine: "Sporen? Wat voor sporen?". Nieuwsgierig geworden? Het volledige fragment is hier te beluisteren.

Bekijk *HIER* de nieuwe videobeelden van het nieuwe seizoen van GTST.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook