Zo gaat het nu met De Gouden Kooi-ster Brian Kubatz

Het is alweer 12 jaar geleden!

Hij werd in een klap BN'er door zijn deelname aan De Gouden Kooi. Niet alleen wist hij de vrouwen om zijn vinger te winden, ook was zijn agressiviteit vaak onderwerp van gesprek. Maar hoe gaat het nu, twaalf jaar later, met Brian Kubatz?

Amanda Balk

Waar hij de villa met realityster Amanda Balk verliet, hield hun relatie buiten De Gouden Kooi geen stand.

Amanda kreeg vervolgens een korte relatie met DJ Afrojack, waarmee ze ook dochter Vegas kreeg, en was tot voor kort enkele maanden getrouwd met Stavros T.

Lees ook: Wait, what: zien we deze realityster terug in nieuw seizoen De Bachelorette?

Jeugdliefde

Brians liefdesleven werd na De Gouden Kooi een stuk rustiger. Zo trouwde hij met zijn jeugdliefde Tamara, met wie hij nog steeds samen is en drie kinderen heeft.

Benieuwd naar hoe de voormalige realityster er du moment uitziet? Je ziet het hieronder!

Family first . . Dit is mijn familie, mijn gezin, mijn trots, mijn zorg, mijn liefde en mijn leven. Klinkt enorm cliché maar het is zo waar… als het thuis goed gaat dan werkt dat door in je verdere leven. . . Maar het komt niet zomaar aanwaaien, het is hard werken. Werken aan begrip, empathie, elkaar de ruimte kunnen geven en vergeven, veel vergeven uit liefde, voor het grotere geheel. De bekende inner ⭕️ circle! . . Dus ga samen weg, onderneem samen dingen, laat elkaar ook vrij maar wees er als het nodig is. Ga in therapie als je dat nodig hebt, het is 2020 alles kan! Wees niet bang voor vooroordelen, werk aan jezelf en werk vooral met elkaar! . . Dit alles maakt het plaatje nog veel mooier! Het gaat dieper dan wat je aan de oppervlakte ziet… er zit veel werk in, veel liefde in en zo hoop ik nog vele jaren door te mogen brengen! . . My family, my life…💛 . . #familyfirst #family #summervibes #quarantine #doorportrait #deurportret #reuma #reumaartritis #rauw #nietzomaareenmooiplaatje #werkaanjezelf #werkmetelkaar

Een bericht gedeeld door 𝗧 𝗔 𝗠 𝗔 𝗥 𝗔 𝗦 𝗔 𝗜 𝗗 (@tamarasaid.nl) op

Beeld: Instagram, De Gouden Kooi

Laatste nieuws