EOTBDD’s Olivia vertelt over heftig ongeluk

Pijnlijk..

Lees ook

In een nieuwe YouTube-video van Talk to my manager vertelt Ex on the Beach: Double Dutch-deelneemster Olivia over een heftig ongeluk dat tot op de dag vandaag nog steeds grote gevolgen voor haar heeft.

Uitgaan

Op de vraag of er iets is wat we nog niet van Olivia weten, reageert de blondine dat ze drie jaar geleden een heftig ongeluk heeft meegemaakt.

"Ik ben tijdens het uitgaan in een glas gevallen. Het glas is toen helemaal door mijn been gegaan en daardoor zijn mijn zenuwen en spieren allemaal weg."

Olivia vertelt dat ze door dit ongeluk niks meer in haar linkerbeen voelt. "Ik voel niet dat ik op twee benen sta en als iemand mijn linkerbeen vastpakt, voel ik dat ook niet."

Lees ook: Internet in de ban van EOTBDD's Olivia

Gevoel

De blondine laat weten dat ze daar dan ook nog vaak voor op controle moet om te kijken of alles goed is met haar been. "Morgen moet ik ook op controle en dan steken ze allemaal naalden in mijn been en daar zetten ze dan schokken op. Dat doet super veel zeer."

Het is dan ook bijzonder dat Olivia op haar benen kan staan, want dat zou eerst nooit meer kunnen, werd haar verteld. "Eerst werd er gezegd dat ik nooit meer zou kunnen lopen en gaven ze mij een rolstoel mee. Voor mij was dat moeilijk, omdat ik op hoog niveau turnde."

Ze vertelt ook dat als ze ooit weer kon lopen, ze alles wilde doen wat ze toen niet kon doen. "Dat was ook de reden van: ik doe mee aan Ex on the Beach."

Bekijk hieronder de hele video.

Bron&Beeld: YouTube, Ex on the Beach: Double Dutch

Laatste nieuws

Zie ook