Monique Westenberg: ‘Ik ben zó dankbaar voor dit moment’

Lief!

Lees ook

Na een moeilijke periode voor Monique Westenberg en André Hazes is het koppel op dit moment weer totally in love. Dit laat de blondine dan ook weten met een lief kiekje op Instagram.

Foto

Op Instagram deelt Monique een lief kiekje van zichzelf samen met haar grote liefde André en zoontje André jr.

"De prijs van het niet volgen van je hart, is de rest van je leven doorbrengen met wensen. Ik ben zó dankbaar voor dit moment. Die vonk. Die liefde. Die bezinning. Ik houd van jou", schrijft ze onder het kiekje.

De blondine kan dan ook op veel lieve reacties rekenen onder haar foto. Zo reageren Britt Dekker, Estelle Cruijff en Quinty Trustfull allemaal met hartjes onder de foto.

Lees ook: Monique Westenberg over toekomst met André Hazes

Toekomst

Eerder liet Monique haar liefde voor André al blijken door middel van een Instagram-bericht, ondanks alles wat er gebeurd is. "De afgelopen jaren hebben wij zó ontzettend veel meegemaakt én doorstaan. Dat je je nu zó kwetsbaar hebt opengesteld naar de 'wereld' toe zie ik als dapper. Je ego opzij en je hart dat spreekt", schreef ze toen.

André lanceerde drie weken geleden zijn nieuwe single Een doodgewone man, waarin hij zingt over de moeilijke periode die hij en Monique hebben doorstaan. "Wij begrijpen het. Met dit lied en deze clip hoop jij een tijdperk af te sluiten", vertelde Monique toen.

Bron&Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook