Déze Aziatische winkel heeft een tweede vestiging in Nederland geopend

Yes!

Ben jij een grote fan van prullaria? Goed nieuws! Afgelopen zaterdag heeft Miniso zijn tweede vestiging in Nederland geopend en alle producten van de winkelketen zijn ook nog is spotgoedkoop.

Assortiment

Knuffels van katten die verpakt zijn als sushirol, mokken van een kat of een tas van een pinguïn. Je kunt het zo gek niet bedenken of de winkel heeft het in de schappen liggen.

Wereldwijd heeft de keten zo'n 5.000 filialen. Sinds maart dit jaar is Miniso in Nederland te vinden. De eerste vestiging zit in Utrecht en de tweede winkel is nu geopend in Eindhoven.

Lees ook: Chinese nieuwssite onthult 'echte' sterftecijfers coronavirus

Goedkope spullen

Wel is het in deze winkel een kwestie van smaak. Volgens retaildeskundige Paul Moers hebben wij hier een hele andere smaak dan dat ze in Azië hebben. "Ik heb er zelf jaren gewoond en geloof me, daar kijken ze heel anders tegen de spulletjes dan jij en ik. Ik vraag me af of dit gaat aanslaan", aldus Paul.

Aan de kwaliteit van de producten zal het volgens CEO Jeanine Holscher niet liggen. "Wij vinden het belangrijk om kwalitatief goede spullen te verkopen. We hebben designartikelen voor een goede prijs én kwaliteit."

Bron: RTL Nieuws I Beeld: Confessions of a shopaholic

Laatste nieuws