OMG: Baby wordt geboren met spiraaltje in de hand

Aha!

Bijzonder babynieuws: in Vietnam is een baby geboren die op zijn weg naar buiten het spiraaltje van zijn moeder heeft meegenomen. Op Facebook deelde het ziekenhuis de bijzondere foto's van de pasgeboren baby.

Spiraal

De vrouw dacht dat ze zichzelf goed had beschermd tegen een zwangerschap, maar achteraf bleek dat niet het geval en was ze tóch zwanger geworden.

Foto's laten zien dat de pasgeboren spruit het spiraaltje stevig in zijn hand vasthield, alsof het een kostbare herinnering is aan zijn tijd in de baarmoeder.

Lees ook: BABYNIEUWS! Dít Temptation Island-koppel verwacht hun eerste kindje

Viral

Verloskundige Tran Viet Phuong vertelde dat deze gebeurtenis zo bijzonder was dat ze een foto maakte van de baby met de spiraal en die deelde op haar Facebook, waarna het viral ging over het internet.

Tran Viet vermoedt dat het spiraaltje uit de oorspronkelijke positie in de baarmoeder is verplaatst, waardoor het een ineffectieve vorm van anticonceptie is geworden en de moeder zwanger kon worden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de foto's van de baby!

Em bé rất dũng cảm, phá tan phương pháp KHHGĐ của mẹ để gia nhập bằng được ‘’bể khổ’’ cùng nhân loại! 😅 Thật tuyệt vời! #san2dkqthp #san2dakhoaquoctehaiphong #embedungcam #vongtranhthai

Geplaatst door Khoa sản 2 – Bệnh viện đa khoa quốc tế Hải Phòng op Maandag 29 juni 2020

Bron: Unilad UK I Beeld: BSR, Facebook


 

Laatste nieuws