Monica Geuze over stoppen met vloggen: 'Ik ga weer verder als het voor mij goed voelt'

Monica heeft rust nodig
Monica Geuze over stoppen met vloggen: 'Ik ga weer verder als het voor mij goed voelt'

Monica Geuze geeft fans met haar vlogs een kijkje in haar leven. Echter zit de blondine op dit moment in een dip en heeft ze besloten voorlopig geen vlogs te maken, zo vertelt ze in haar nieuwe YouTube-video.

Kritiek

Monica laat in haar vlog weten dat ze wat reacties heeft gelezen van haar vorige video en dat ze zich normaal nooit zoveel aantrekt van kritiek, maar dat het vloggen wel haar werk is en daarom zichzelf wil blijven verbeteren.

"Ik lees ook reacties van mensen die zo gemeen zijn," vertelt ze. "Je bent verwend, je bent veranderd, je bent ondankbaar. Ik heb geen zin in commentaar over mijzelf persoonlijk. Ik ben zo."

Lees ook: Monica Geuze shockeert volgers met foto's van echo

Gemeen

Later in de vlog beseft de blondine dat het haar allemaal teveel wordt en dat haar hoofd helemaal vol zit door het werken en weinig kan hebben op dit moment.

"Ik merk dat ik eigenlijk weinig tot geen negativiteit kan handelen op dit moment. Ik trek me dat soort comments ook echt aan, ik kan daar van wakker liggen."

Na de opnames van Mind over Madness beseft de blondine dat ze rust nodig heeft. "Ik moet gewoon zoiets hebben van: ik neem heel even een break en ik ben er weer wanneer het voor mij goed voelt. Ik heb nu namelijk het idee dat ik upload omdat het moet en niet vanuit mijn plezier."

Bekijk hieronder de video van Monica.

Bron&Beeld: YouTube, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f70896d29295', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });