Deze Love Island-kandidaat is gevraagd voor het tweede seizoen

Wait, what!?
Deze Love Island-kandidaat is gevraagd voor het tweede seizoen

Jaaa, over iets minder dan twee maanden gaat het tweede seizoen van Love Island weer van start. Welke kandidaten er in het huis zullen gaan vertoeven is nog niet bekend. Tenminste...

Relatie met Matthy

Kelly kwam als een van de laatsten in de villa, maar wist wel gelijk het hart van Matthy te veroveren. Eenmaal thuis hield hun relatie stand en gingen de twee zelfs samenwonen. Toch kwam daar begin april een einde aan.

Via Instagram lieten ze beiden weten uit elkaar te zijn gegaan. RTL zag hiermee blijkbaar een opening en vroeg Kelly opnieuw om mee te doen aan Love Island.

Les ook: Dit Love Island-koppel verwacht een kindje

Tweede keer

"Ik ben wel weer benaderd om nog een keer mee te doen, maar volgens mij wist degene die mij benaderde niet eens dat ik al een keer mee had gedaan. Ik weet ook niet of ik nog wel een tweede keer mee zou willen doen", vertelt ze in onderstaand YouTube-video.

“Misschien als ik tegen die tijd niemand op het oog heb, maar zoals ik er nu in sta zou ik niet gaan." Toch is de kans heel klein dat we Kelly eind augustus terug op het eiland zien. De blondine is namelijk weer aan het daten. "Ik ben wel een beetje aan het daten. We hebben het gewoon leuk."

Beeld: YouTube, Love Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6bbcc922d15', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });