Dit is de nieuwe vriend van Love is Blind-deelneemster Jessica

Lief!

Het Love is Blind-koppel Jessica en Mark verbraken kort na de show hun relatie. Echter heeft de blondine het liefdesgeluk weer gevonden en dit deelt ze dan ook met een lief kiekje op Instagram.

Foto

Op Instagram deelt Jessica twee kiekjes van zichzelf samen met haar nieuwe vriend Benjamin McGrath.

"Gelukkige Onafhankelijkheidsdag! Vrijheid is niet gratis. Ik ben dankbaar dat ik mijn hart kan volgen en mijn eigen geluk kan kiezen. Ik hoop dat jullie allemaal hetzelfde doen. Voor degenen die erom hebben gevraagd, dit is waarom ik het helemaal opnieuw zou doen. Ik kan niet wachten om enkele van onze avonturen te delen", schrijft ze erbij.

Lees ook: Love is Blind-deelnemer betrapt: hij ging met meerdere vrouwen tegelijk

Mark

Na Love is Blind verbraken Jessica en Mark al snel hun relatie, waarna Mark al snel met deelneemster LC (Lauren Chamblin) aan het daten sloeg. Echter was LC niet de enige vrouw met wie hij op dat moment close was…

LC is er via Reddit achter gekomen dat Mark ook nog met een andere vrouw aan het afspreken was. Iemand plaatste daarop een berichtje met daarin de onthulling dat haar collega met Mark datete. "Dit is ongemakkelijk, want ik woon in Atlanta en ben sinds mei met hem aan het daten", reageerde Lauren op het berichtje.

Wat blijkt nu? Ook tijdens de show, toen hij samen met Jessica was, bleek hij te zijn vreemdging. Een andere Reddit gebruiker liet namelijk weten: "Mark vree met meerdere vrouwen in de gym waar hij trainde, tijdens de show." Jessica reageerde daar weer op met: "Dat is nieuw voor mij, ik wist het maar van één vrouw." Aiii…

Bekijk hieronder de Instagram-post van Jessica samen met haar nieuwe vriend.

Bron&Beeld: Instagram, Love is Blind

Laatste nieuws