doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Bibi Breijman pronkt met ring op Instagram

Wauw!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bibi Breijman pronkt met ring op Instagram

Bibi Breijman mocht gisteren alweer 29 kaarsjes uitblazen. Op Instagram deelt de brunette dan ook verschillende filmpjes en foto's van haar familie en vrienden die haar flink in de watten hadden gelegd. Toch was het grootste cadeau van vriendlief Waylon.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Video

In een IGTV van Bibi is te zien dat Waylon en dochter Teddy allebei een feestmuts dragen en blazen op toeters. Even later verschijnt de zanger met een cadeautje op tafel. Bibi pakt samen met haar dochtertje eerst een hele mooie ketting in de vorm van een hartje uit.

Vervolgens is er nog een cadeautje. En aan de vorm te zien kun je al een beetje zien wat de zangeres krijgt. "O, die is prachtig! Die is echt heel mooi", luidt Bibi's reactie op de ring.

Lees ook: Zien: dochter Bibi Breijman groeit als kool

Huwelijksaanzoek

Na het zien van de video hadden veel followers van Bibi verwacht dat Waylon haar een huwelijksaanzoek zou doen. Zo reageert iemand met: "Gefeliciteerd! Ik dacht even dat je ten huwelijk werd gevraagd" en een ander reageert met de woorden: "Had er nog wel een huwelijksaanzoek bij verwacht."

Eerder in een interview vertelde de zangeres al dat ze ooit wel zou willen trouwen met Waylon.

"Voordat ik Willem kende, was ik nooit met trouwen bezig, maar nu zou ik het wel een mooie toevoeging vinden. We hebben het er vaak over dat het leuk zou zijn voor Teddy, en dat het bijzonder is om de liefde te vieren. We maken weleens grapjes over het aanzoek, dan zegt Willem: Ik ga je ooit écht vragen."

😍✨

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Bron&Beeld: Instagram, BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');