Oh no: Rihanna stopt met maken van muziek

De zangeres gaat zich focussen op haar cosmeticalijn.

Lees ook

Je hoeft binnenkort geen nieuwe muziek van Rihanna te verwachten. De zangeres wil zich namelijk volledig focussen op het uitbreiden van haar cosmeticalijn Fenty Beauty door huidverzorgingsproducten toe te voegen onder de naam Fenty Skin.

Beauty-industrie

Volgens de geruchten zou Rihanna voorlopig geen muziek meer maken en zich volledig focussen op de beauty-industrie. "Ze wil haar miljoenen verdienen in de beauty-industrie en is druk bezig met een nieuwe huidverzorgingslijn", vertelt een bron aan The Sun.

"Ze realiseerde zich dat er meer geld te verdienen is aan make-up dan in muziek aangezien de verkoop van platen afneemt."

Lees ook: Rihanna openhartig over kinderwens

Lancering

Rihanna is al meer dan een jaar bezig met het opzetten van Fenty Skin, maar het is nog onduidelijk wanneer haar nieuwe beautylijn wordt gelanceerd. In maart dit jaar werden er al verschillende namen aan haar lijn toegevoegd. Zo zijn onder andere 'Buff Ryder', 'Instant Reset', 'Fat Water', ’Flash Nap’ en ’Hydra Vizor’ onderdeel van de collectie. Welke producten dit uiteindelijk gaan woorden is nog niet bekend.

Rihanna vertelde in een interview aan de Britse Vogue dat zij de volledige regie in handen heeft wat betreft Fenty Beauty. "Ik schrijf alle teksten voor de websites, de productbeschrijvingen, productnamen, de namen", zei ze. "Ik heb een enorm team, maar ik denk niet per se dat hun toon van mij is. Ik zou me een oplichter voelen die iets verkoopt waar ik niet achter kan staan."

Bron: RTL Nieuws I Beeld: BSR, Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook