Bibi Breijman stopt met vloggen

Bibi maakt een carrièreswitch.

Lees ook

Vandaag zal voorlopig de laatste vlog van Bibi Breijman online komen. De YouTuber laat via haar Instagram weten dat ze zichzelf wil gaan focussen op haar grote droom: zingen.

Foto

"Lieve volgers en kijkers van vooral mijn YouTube-video's. De laatste maanden ben ik erachter gekomen dat mijn grote droom maar blijft terugkomen in mijn hoofd: het schrijven en coproduceren van mijn eigen songs", begint Bibi haar verhaal.

De vlogster vertelt verder dat ze al een aantal maanden bezig is met het schrijven van liedjes en dat ze daardoor erachter is gekomen dat ze haar hoofd leeg moet maken. Daardoor wil ze voorlopig geen video's meer uploaden.

Lees ook: Bibi Breijman pronkt met ring op Instagram

Reacties

"De video van 12:00 uur zal voorlopig dus de laatste zijn voor de komende maanden. Maar daarna heb ik zoveel nieuws voor jullie. Ik hoop op begrip en dat ik jullie straks belonen voor jullie geduld met heel veel mooie en persoonlijke creativiteit!", sluit Bibi haar bericht af.

De keuze van de brunette wordt goed ontvangen door haar followers. Ze kan dan ook op veel lovende reacties rekenen. Zo reageert iemand met: "Lekker doen wat je het liefste doet! Ben echt benieuwd naar je eigen liedjes Bibi!" en een ander reageert met de woorden: "Jaa leuk!! Lekker doen wat je zelf wil! Ik ben benieuwd!".

Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook