Kourtney Kardashian klapt uit de school over KUWTK

Kourtney is openhartig over haar vertrek.

Lees ook

Een maand na de ruzie tussen Kourtney Kardashian en Kim Kardashian, tijdens de familierealityserie Keeping Up with the Kardashians, besloot Kourtney te stoppen met de serie. In een interview met Vogue Arabia vertelt ze waarom.

Giftige omgeving

Kourtney laat in het interview weten dat ze zichzelf 14 jaar heeft laten filmen voor de serie. Uiteindelijk werd het een routine en vervulde het geen behoefte meer. "Het werd een giftige omgeving voor me, die ik niet langer zo veel ruimte in mijn leven wilde laten innemen."

Ook laat ze weten dat ze door de serie meer haar privacy is gaan waarderen en dat privacy en een realityshow niet samen gaan. "Er bestaat een soort rare misvatting dat ik niet wil werken, maar dat is niet waar. Ik volg mijn eigen geluk, en stop mijn energie nu in de dingen die me blij maken."

Lees ook: Is dit het bewijs dat Kourtney Kardashian en Scott Disick weer samen zijn

Grenzen

In januari vertelde Kendall Jenner al in een interview over het eventuele vertrek van haar oudere zus. Ze vertelde toen dat Kourtney niet niet perse de show verlaat, maar bepaalde grenzen heeft. Echter blijkt dit toch niet het geval te zijn.

"Ik heb eigenlijk altijd een deel van mijn leven voor mezelf gehouden, buiten de show, maar Kourtney liet haar hele persoonlijke leven wel altijd in de show zien, dus het is een beetje een overgang voor iedereen om dat te begrijpen", vertelde Kylie toen.

"Maar nee, ik denk niet dat ze de show echt gaat verlaten. Laten we zeggen: het wordt eerst nog wat crazier, voordat het beter wordt. Er gaan best wat crazy dingen gebeuren."

Bron: ELLE USA I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook