Temptations Channah deelt foto babybuik

Aaah!

Lees ook

There's a baby on the way! Channah Koerten maakte in mei bekend dat zij en vriend Quentin acht maanden na de geboorte van zoontje Tiger Travis een tweede kindje verwachten.

Baby belly

Inmiddels is de realityster al een eindje op weg en maakt ze vandaag bekend 23 weken in verwachting te zijn. Op de foto showt ze met trots haar baby belly en laat ze weten dat er binnenkort een gender reveal aankomt, zodat ook haar followers weten of het een jongetje of meisje wordt.

Lees ook: Channah en Quinten ruziën over kinderen

Zwangerschapskwaaltjes

Hoewel de zwangerschap voor Channah een droom is die uitkomt, is het ook bij haar niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Zo laat ze weten dat ook zij kampt met de welbekende zwangerschapskwaaltjes en vraagt ze haar volgers dan ook om advies. "Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen (want ik heb nooit ergens last van), maar ik heb zo’n pijn aan mijn navel! Zijn er meer moeders die dit hebben gehad?"

Al snel blijkt dat ze niet de enige is die hier mee te maken heeft. Zo laten veel andere mommy's weten hier ook mee te kampen. Gelukkig wordt ze ook gerustgesteld en geven ervaringsdeskundigen aan dat het vanzelf weer overgaat. Gelukkig maar!

Bekijk *HIER* de post!

Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook