Gaby Blaaser herenigd met ex-geliefde Jim Bakkum

De twee doen na jaren weer iets samen.

Lees ook

Jarenlang geleden toen 'Bachelorette' Gaby Blaaser nog maar 17 jaar oud was, waren zij en Jim Bakkum toch wel een van dé showbizzkoppels van ons land. Na drie jaar was hun relatie finito, en gingen ze ieder hun eigen weg. Tot nu!

Hereniging

Want waar Jim in de liefde alweer jaren gelukkig is met Bettina Holwerda, en Gaby nu het liefdesgeluk hoopt te vinden in De Bachelorette, zijn de twee na al die jaren weer herenigd met elkaar. En wel in de film Casanova's.

Lees ook: Jim Bakkum blikt met hilarische foto terug op relatie met Gaby Blaaser

Allereerste grote liefde

De twee hebben allebei een rol bemachtigd in de Nederlandse speelfilm, die vanaf 8 oktober in de bioscoopzalen te zien zal zijn. En dat is natuurlijk het ideale moment om herinneringen op te halen. "Jim was mijn allereerste grote liefde eigenlijk, dus we zijn nu vooral herinneringen aan het ophalen. Zo van weet je dat nog? Ik was 17 jaar oud, dus ja… Het was echt mijn eerste grote liefde", laat Gaby aan Shownieuws weten.

Jim gebruikt zijn hereniging met Gaby vooral om wat spoilers te ontfutselen. "Ze zit nu natuurlijk midden in De Bachelorette, en dat kijken wij ook thuis. Dus ik kan nu alle sleaze & dirt oppakken uit het programma." Jim wil na een opnamedag duidelijk zo snel mogelijk naar huis, om zijn vrouw van de nodige De Bachelorette-updates te voorzien!

Bron & Beeld: Show, BSR

Laatste nieuws

Zie ook