Wendy van Dijk legt beslag op huis van voormalig zakenpartner

oeii..

Onlangs werd bekend gemaakt dat het fitnessbedrijf van Wendy van Dijk, dat zij samen runde met Robbert Boekema, failliet is verklaard. Het faillissement zou echter tot hevige strijd hebben geleid tussen de twee zakenpartners.

Strijd

Albert Verlinde sprak de blondine over het faillissement en volgens de theaterproducent hadden Wendy en Robert een verschil van inzicht in hoe ze verder wilden met het bedrijf.

Echter is dit meningsverschil uitgelopen tot een hevige strijd. De presentatrice zou namelijk beslag hebben gelegd op het huis van Robbert. Als Weekend hierna vraagt, reageert hij met: "Ik wil hier eigenlijk niks over kwijt, want we zijn in gesprek over een oplossing. Ik wil geen olie op het vuur gooien, maar dat klopt ja."

Lees ook: Ai: slecht nieuws voor Wendy van Dijk

DISQ

Sinds 2018 werkten Wendy en Robbert samen aan het mobiele fitnessapparaat. Het bijzondere aan DISQ was het feit dat je online een personal trainer toegewezen kreeg. De afgelopen jaren werd er hard gewerkt aan de marketing van de app. Wendy promootte DISQ met behulp van talloze BN'ers.

Voor de huidige abonnementen blijven de lessen voorlopig nog beschikbaar.

Bron: Weekend I Beeld: BSR

Laatste nieuws