Sony komt nu met een airco voor in je T-shirt

De perfecte oplossing!

Lees ook

Sony heeft een geniaal apparaatje op de markt gebracht, namelijk een kleine airco die je in je shirt kunt stoppen. Deze gadget zorgt er dan ook voor dat de hele bovenkant van je rug gekoeld wordt en je dus minder gaat zweten.

Draagbare airco

Het nieuws van de draagbare airco werd vorig jaar al bekend gemaakt, maar de Rean Pocket is nu op de markt gebracht. Maar hoe plaats je deze airco dan in je shirt?

Het apparaatje werkt met een zogeheten Peltier-element. Dit element maakt contact met je huid, waardoor aan de ene kant de warmte wordt opgenomen en aan de andere kant weer wordt afgegeven.

Lees ook: Mét deze tips voorkom je zweetplekken

Temperatuur

Wat ook heel handig is, is dat je met dit apparaatje zelf de temperatuur kunt instellen. Je kunt daarbij tot maximaal 13 graden koeler gaan. Maar ben jij meer een koukleum? Goed nieuws! De gadget werkt ook omgekeerd. Zo kun je dus ook de temperatuur laten stijgen.

Verder gaat deze gadget zo'n 2,5 uur mee. Je laad het apparaat via usb-c op en hij maakt verbinding met de app via bluetooth. De Reon Pocket is op dit moment alleen nog maar in Japan te verkrijgen. Je kunt de airco inclusief het bijbehorende shirt voor 125 euro aanschaffen.

Wanneer en of de draagbare airco naar Nederland komt is nog niet bekend.

Bron: RTL Nieuws I Beeld: YouTube, Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook