Mascha 'Beautygloss' Feoktistova over bevalling: 'Het is allemaal redelijk traumatisch verlopen'

Heftig!
Mascha 'Beautygloss' Feoktistova over bevalling: 'Het is allemaal redelijk traumatisch verlopen'

Twee dagen geleden is Mascha 'Beautygloss' Feoktistova trotse moeder geworden van haar eerste kindje. Wel is de bevalling naar eigen zeggen traumatisch verlopen, zo laat ze weten op haar Instagram Stories.

Arm gebroken

Mascha deelt op haar Instagram Stories verschillende kiekjes, waarin ze iets vertelt over hoe de zwangerschap is verlopen. "Mila heeft dus haar arm gebroken door een schouderdystocie. Ze kan geen normale kleertjes aan en mag alleen overslag-rompers aan."

Mascha deelt in de daarop volgende Story dat de bevalling een traumatische ervaring is geweest. "We hebben over zes weken een gesprek in het ziekenhuis er over om alles te verwerken, maar het is helaas allemaal redelijk traumatisch verlopen en we hebben het er zo moeilijk mee."

Lees ook:BABYNIEUWS! Mascha 'Beautygloss' Feoktistova bevallen van eerste kindje

Trauma

Ze vervolgt haar verhaal met het feit dat ze het moeilijk vindt om de vlog van de bevalling te gaan editen. "We moeten dan ook beelden importeren die we voor onszelf opnamen waar alles vastgelegd is. Aan de ene kant goed om te verwerken aan de andere kant TOTAAL niet klaar voor om terug te kijken."

Ze laat dan ook weten dat de vlog waarschijnlijk online komt net voordat ze naar het ziekenhuis zijn geweest voor het gesprek.

Bron & Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3031852800f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });