Ex-medewerkers klappen uit de school over Sarah Jessica Parker

Aii..
Ex-medewerkers klappen uit de school over Sarah Jessica Parker

Sex an the City-ster Sarah Jessica Parker krijgt het flink te verduren. De actrice wordt namelijk aangeklaagd door haar voormalig personeel vanwege het niet uitbetalen van overuren.

Hel

De gemoederen tussen SJP en het voormalig personeel zijn zelfs zo hoog opgelopen dat de actrice wordt neergezet als een bazin uit de hel. Dit blijkt uit de rechtbankpapieren. Heather Holt, een voormalige manager van het schoenenmerk SJP, is de rechtszaak begonnen tegen de actrice.

Naar haar eigen zeggen zou Sarah de overuren die de manager maakte in de schoenenzaak in New York niet uitbetalen. Echter is er in New York een wet, Wage Theft Prevent Act, die stelt dat werknemers altijd uitbetaald horen te krijgen voor ieder uur dat zij extra werken.

Lees ook: Zo ziet mr. Big uit Sex and the City er nu uit

Tiran

Ook eist Heather een schadevergoeding, rente en een wettelijke boete. Hierdoor zou ze dan ook op een flink bedrag uitkomen. Autsj!

Andere werknemers van de actrice zijn ondertussen ook uit de school geklapt over het gedrag van de actrice. Zo zou SJP volgens hen een ware tiran zijn om mee te werken. "We hebben over de zaak gehoord en doen onderzoek naar de claims", meldt het juridische team van de SATC-actrice.

Wanneer de rechtszaak plaatsvindt is nog niet bekend. To be continued, dus...

Bron: RTL Nieuws I Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f32605fb6c12', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });