Zo gaat het nu met Nadia uit de Gouden Kooi

Benieuwd?
Zo gaat het nu met Nadia uit de Gouden Kooi

De Gouden Kooi was hét populaire realityprogramma in het jaar 2006. Tijdens de show kreeg deelneemster Nadia Derbane een relatie met Dennis Bax. Echter is er na het programma een hoop veranderd. Maar hoe gaat het nu, twaalf jaar later, met Nadia?

Relatie

Tijdens de realityshow bloeide de liefde op tussen Nadia en Dennis, wat dan ook uiteindelijk tot een relatie leidde. Nadia stapte vlak voor de finale uit de show, maar haar relatie met Dennis hield stand.

De liefde was zo sterk dat er uiteindelijk een gezinsuitbreiding plaatsvond. Samen kregen ze hun prachtige dochtertje Jaycee-Lynn. "Als ik het over zou doen, zou ik privé wat rustiger aan doen. Dan zou ik mijn privéleven meer privé houden", vertelde Nadia toen.

Lees ook: Zo gaat het nu met De Gouden Kooi-ster Brian Kubatz

Single

Inmiddels zijn Nadia en Dennis niet meer samen. Dennis besloot zich te focussen op zijn carrière als volkszanger én als eigenaar van een webshop.

Nadia verscheen in de serie Echte Meisjes in de Jungle. Na haar deelname verdween ze definitief uit de schijnwerpers er is er verder weinig over haar bekend. Ook is ze niet meer actief op social media.

Bron: Love&Reality I Beeld: De Gouden Kooi, YouTube

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8db3eabdf69', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });