De Bachelorette's Boy: 'Ik ben blij dat ik geen roos heb gekregen'

aii..
De Bachelorette's Boy: 'Ik ben blij dat ik geen roos heb gekregen'

LET OP! Dit artikel bevat spoilers!

In een nieuwe aflevering van De Bachelorette gaat het letterlijk niet over rozen. Gaby barst in tranen uit en bij de rozenceremonie worden maar liefst twee mannen naar huis gestuurd, waaronder Boy. Daar zit hij niet mee, laat hij weten op Instagram.

Foto

Ex-kandidaat Boy deelt een foto op zijn profiel waarop hij met kandidaat Joey, die nog wel in de race is, te zien is. "Gemengde gevoelens over aflevering negen, maar over één ding ben ik meer dan zeker: ik ben blij dat ik geen roos heb gekregen!", begint hij zijn bericht.

Hij vertelt verder dat de manier waarop het nu gaat in het programma niet bij hem past. "Ik denk dat ik teveel serieuze dingen heb meegemaakt in mijn leven om hierin mee te gaan." Daarmee lijkt hij te doelen op de commotie rondom de zoen van Jordy en Gaby.

Gaby was van slag toen Jethro vertelde hoe Jordy een boekje open deed over de zoen met haar. Jethro blijft erbij dat Jordy ervan gemaakt heeft dat er flink gezoend is, maar volgens Jordy is daar niks van waar.

Lees ook: Déze De Bachelorette kandidaat brengt eigen boek uit

Boek

Boy kreeg op zijn 25e teelbalkanker. Naar aanleiding van deze gebeurtenis heeft hij een e-book geschreven: Van Sh*t naar Fit Mindset. Een boek dat zijn leven perfect beschrijft. "Ik zat niet lekker in mijn vel, maar ook mentaal liep ik behoorlijk vast. Ik heb te maken gehad met kanker en al deze gebeurtenissen bij elkaar zorgden ervoor dat ik in een depressie kwam", vertelde hij eerder.

Na de operatie is alles goed gekomen met Boy. Hij besloot daarna het roer compleet om te gooien en te werken aan zijn depressie. "Mijn transformatie wil ik met andere mensen delen. Ik wil aan anderen laten zien dat het kan en hoe het kan."

Dit bericht bekijken op Instagram

SPOILER ALERT: Gemengde gevoelens over aflevering 9.. maar over één ding ben ik meer dan zeker: ik ben blij dat ik geen roos heb gekregen! De kant waar het nu op gaat dat past niet bij mij als persoon. Ik denk dat ik teveel serieuze dingen in mijn leven heb meegemaakt om hierin mee te gaan. Dat was ook wel af te lezen aan mijn gezicht volgens mij😂 Ik geef snel mijn reactie op YouTube waarin ik uitleg waarom ik mij zo afzijdig hield plus mijn kant van het verhaal vertel! Subscribe alvast als je dat nog niet hebt gedaan: YouTube.com/BoyLeonidas

Een bericht gedeeld door 🌹 Boy De Bachelorette (@boy_leonidas) op

Bron&Beeld: Instagram, De Bachelorette

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6bd0e0b1242', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });