Temptations Felicia doet schokkende onthulling over gezondheid

"Toen ik opstond, kon ik helemaal niets meer zien"

Lees ook

Temptation Island-verleidster Felicia doet een schokkende onthulling op Instagram wat betreft haar gezondheid. Openhartig vertelt ze over haar serieuze gezondheidsproblemen.

Instagram

"De laatste tijd krijg ik veel vragen over mijn gewichtstoename en waarom ik niet meer zo actief ben op social media", begint de verleidster haar bericht. "De reden hiervoor is dat de ziekte Vogt-Koyanagi-Harada bij mij is geconstateerd. Dit is een immuunziekte die bij mij op mijn ogen is geslagen."

Lees ook: Dít is de nieuwe vriend van Temptations Felicia

Zicht

De deelneemster vertelt dat haar klachten begonnen met rode en geïrriteerde ogen. "Daarna kreeg ik last van een waas voor mij ogen die steeds erger en erger werd. Tot ik op een dag opstond en helemaal niets meer kon zien. In het ziekenhuis werd ik meteen behandeld en kreeg ik drie dagen achter elkaar Prednison via een infuus", vertelt Felicia over de heftige gebeurtenis.

Inmiddels gaat het beter en wordt ze sinds eind januari behandeld voor de ziekte. "Het gaat steeds een beetje beter en daar ben ik blij mee. Elke dag neem ik zeven pilletjes Prednison en nog andere medicijnenen om ervoor te zorgen dat de situatie stabiel blijft. De grootste bijwerking van Prednison is gewichtstoename en daarom ben ik dikker geworden", legt de YouTuber uit.

"Ik blijf positief en hoop zo snel mogelijk zonder medicijnenen te kunnen leven", sluit ze haar bericht af.

Bekijk *HIER* het Instagram-bericht van Felicia.

Bron: HLN | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook