De Bachelorette-kandidaat Jordy haalt flink uit naar Jethro

Ai.

Lees ook

In aflevering negen van De Bachelorette liepen de gemoederen hoog op. Kandidaat Jordy haalt nu flink uit naar mede-kandidaat Jethro.

Aflevering

In de laatste aflevering was te zien dat Jehro beweerde dat Jordy zou hebben gezegd dat hij uitgebreid heeft gezoend met Gaby. Dit terwijl daar volgens de Bachelorette helemaal geen sprake van was.

Lees ook: Dit is de bekende tante van De Bachelorette-kandidaat Jordy

Reactie

Dat Jordy hierover zou liegen tegen de overige kandidaten viel bij de blondine absoluut niet in goede aarde. En niet alleen Gaby was ontdaan, ook barstte direct de bom tijdens de zogenaamde uitspraak van Jordy in de villa.

Echter blijkt de vork volgens Jordy anders in de steel te zitten. Gisteren liet hij in de aflevering al weten dat hij het niet zo bedoeld had, maar ook laat hij nu op Instagram van zich horen. "Wanneer woorden een eigen leven gaan leiden en ze uiteindelijk ver afwijken van wat er in eerste instantie is gezegd", schrijft hij.

Hij deelt een sneer uit naar Jethro die volgens hem zijn woorden zou hebben verdraaid. Jordy beweert dat Jethro degene is die niet helemaal eerlijk is geweest tegenover Gaby en niet hij. To be continued…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook