De Bachelorette-kandidaat Joey over lichaam: ‘Hier was ik heel onzeker over’

Hij vertelt openhartig over zijn onzekerheden.

Lees ook

LET OP! Dit artikel bevat spoilers!

In de nieuwste aflevering van de De Bacherlorette is te zien dat deelnemer Joey nog steeds in de race is om het hart van Gaby te veroveren. Toch is hij niet altijd zo zeker van zichzelf geweest.

Foto

Op Instagram deelt Joey foto van zichzelf bij een kliniek om vet in te vriezen.

"Zoals veel van jullie weten, ben ik vroeger wat flinker geweest en hier was ik heel onzeker over. Ik ben nu blij met mijn lichaam en voel me veel zekerder. Toch was er nog een puntje waar ik elke keer tegenaan liep. Juist! Mijn love handles", begint hij zijn bericht.

Lees ook: De Bachelorette Joey showt ware transformatie

Transformatie

Hij vertelt dat zijn heupen een plek zijn waar vet zich ophoopt en het langst blijft zitten. "Zelfs wanneer ik op een laag vetpercentage zat, bleven deze zitten. Het is niet extreem, maar toch stoorde ik mij aan dat kleine rolletje wat over mijn broek hing."

Joey was al eerder openhartig over zijn verleden en de ware transformatie die hij doorgemaakt heeft. Via Instagram liet hij een foto uit zijn jeugd zien, waarbij hij aan zijn volgers vertelde over zijn transformatie.

Zo vertelt hij vroeger erg onzeker te zijn geweest, maar kreeg hij ook te maken met een burn-out. "Dit veranderde mijn leven." De 25-jarige besloot het roer volledig om te gooien en spendeerde al zijn vrije uurtjes in de sportschool. "Ik heb deze foto altijd gehouden om gemotiveerd te blijven."

REAL TALK! Zoals veel van jullie al weten ben ik vroeger wat flinker geweest, en hier was ik heel onzeker over. Ik ben nu blij met mijn lichaam en voel me veel zekerder. Toch was er nog een puntje waar ik elke keer tegenaan liep. Juist! Mijn love handles 🤔 Dit is altijd een plekje geweest waar de vetjes heel lang bleven zitten. Zelfs wanneer ik op een laag vetpercentage zat waren deze het laatste om te gaan. Het is niet extreem, maar toch stoorde ik mij aan dat kleine rolletje wat over mijn broek hing. Toen ik hoorde van deze behandeling heb ik meteen informatie gevraagd en heb ik uiteindelijk een afspraak gemaakt bij @nextfatfreezeclinics ❄️. Hun hebben mij op zeer vriendelijke en professionele manier geholpen. Het fijnste vind ik gewoon dat het pijnloos is, en je kan na de behandeling meteen alles weer doen. Waar je tegenover plastische chirurgie een herstelperiode hebt, is dat nu niet het geval! Ik kan niet wachten om het resultaat te zien, en dit met jullie te delen. #nextfatfreezeclinics #fatfreeze

Een bericht gedeeld door Joey 🌹De Bachelorette S1 🇳🇱🌹 (@joey.vanherle) op

🔙🔙#tbt to a time I was a lot bigger and a lot more insecure about myself. After an burnout I changed my life. Bodybuilding really helped me to be confident and motivated in everything I do. This is an 4 to 5 year difference. I always kept this picture to keep me motivated. New times have arrived and new goals are set. I will work hard to achieve them💪💪✖➕✖ #nevergiveup #motivation #maxxtreme #jannybarents #fitpeople #fitdutchie #bodybuilding #fitnessmotivation #dedication #hardworkpaysoff #nopainnogain #workyourassoff #bettereveryday #discipline #determination #believetoachieve #gains #gettingstronger #bodyengineers #chasephysique #lightweight #fatgripz #biggerisbetter

Een bericht gedeeld door Joey 🌹De Bachelorette S1 🇳🇱🌹 (@joey.vanherle) op

Bron & Beeld: Instagram, De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook