Zien: Koningin Máxima steelt de show met fashionable outfit van ZARA

Het zonnetje in huis!

Lees ook

Máxima strikes again! De koningin heeft gisteren een bezoek gebracht aan de Zeeuwse provincie en verscheen opvallend kleurrijk en uiteraard compleet in stijl voor de dag.

Geel pak

Gehuld in een knalgeel pak van ZARA betrad de koningin gister trots de Zeeuwse bodem. Opvallend: in hetzelfde pak verscheen Máxima vorig jaar ook al eens, maar speciaal voor de gelegenheid werd de outfit opnieuw uit de kast getrokken. De koningin combineerde de outfit met een prachtig tas van Susan Gail, bijpassende schoenen en gouden sieraden.

Lees ook: Waaah! Koningin Máxima gespot in H&M-jurk

Zeeland

Het werkbezoek stond in het teken van de impact van de coronamaatregelen op bedrijven in het toerisme en vrijtijdsdomein. Het bezoek begon bij een klimbos in Westenschouwen waar Hare Majesteit sprak met ondernemers, de provincie Zeeland, ondernemersorganisatie Impuls Zeeland, de veiligheidsregio en de GGD.

Tijdens deze gesprekken is er gesproken over het stapsgewijs opnieuw opstarten van het toerisme in de provincie en over de verwachtingen op korte en lange termijn. Kortom: een drukke dag voor de koningin. Maar gelukkig was ze erop gekleed!

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook