EOTBDD’s Nicole klapt uit de school over avontuurtje met Boef

Het was een gezellige avond

In een nieuwe aflevering van Talk To My Manager zijn Ex on the Beach: Double Dutch-kandidaten Nicole en Lakeisha te gast, waarin Nicole een onthulling doet over een wel heel gezellige avond met rapper Boef.

Boef

De eerste vraag die wordt gesteld aan Nicole en Lakeisha, is wat we het eerste op Google gaan vinden als we hun namen zouden opzoeken. "Het eerste wat ze van mij gaan zien, is toch wel dat Boef gebeuren in zijn appartement", vertelt Nicole.

Lakeisha reageert verbaasd en vraagt om uitleg. "Ik en nog een paar andere vriendinnen waren in Boef zijn appartement, vooral om te chillen, want een van zijn vrienden is ook een vriend van ons. En ja, er zijn gekke dingen gebeurd. Er kwam veel alcohol en ballonnen in het spel."

Lees ook: Yes! Nóg meer Ex on the Beach op Videoland

Herkend

Volgens Nicole zijn er dan ook filmpjes geplaatst van die avond, waarna ze herkend is. "Mensen hebben mij kunnen ontcijferen door mijn kleding, waarna het filmpje viral ging op Twitter bij mensen in mijn omgeving." Maar spijt heeft de deelneemster niet. "You only live once", vertelt ze lachend.

Bekijk hieronder de aflevering van Nicole en Lakeisha.

Bron&Beeld: YouTube, Ex on the Beach: Double Dutch

Laatste nieuws