Win een silky zebra top van Rough Studios t.w.v. €179

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 2x kans op een silky zebra top van Rough Studios t.w.v. €179.

Rock vibe

Rough Studios, je kent het merk van Nederlandse bodem waarschijnlijk van de iconische Keffiyeh print waar ze bekend mee werden. Maar inmiddels is de collectie enorm. Van kleding tot tassen en kussens. Alle items hebben een stoere rock vibe, maar zijn altijd vrouwelijk met bijzonder details. Het draait bij Rough Studios allemaal om het mixen en matchen van verschillende stijlen, anders durven zijn en je lekker voelen in wat je draagt.

Een eyecatcher uit de collectie is zonder twijfel de Marissa top; een silky cropped blouse met hip zebra printje. De speelse top heeft een overslag, lichte pofmouwen en is gestrikt aan de onderkant. Leuk om te combineren met de bijpassende Dania pants, maar ook geweldig op een stoere jeans. We like!

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking je maat achter, en wie weet ben jij the lucky one!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook