Win leren platform sandalen van Red-Rag t.w.v. €99,95

Doe mee en maak kans!

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 3x kans op leren platform sandalen van Red-Rag t.w.v. €99,95.

Musthave haksandaal

Nog op zoek naar de perfecte sandalen om de zomer mee door te komen? Dan ben je bij dit edgy schoenenmerk van Nederlandse bodem aan het juiste adres: Red-Rag. Een merk voor iedereen die zich wil onderscheiden en altijd op zoek is naar iets nieuws en trendbewusts. Zo scoor je er bijvoorbeeld stoere sneakers, maar ook vrouwelijke laarzen. Enne, iedere schoen van Red Rag wordt met de hand gemaakt in Italië, Portugal of Spanje!

Omdat Red-Rag zijn koers heeft aangescherpt, vind je in de nieuwe collectie musthave platformsandalen. De populaire haksandaal, maar dan in een hipper jasje. Draag ze stoer met een mom jeans en oversized tee of elegant onder een jurkje. Behalve dat ze mooi zijn, zitten ze door het zacht leren voetbed ook als gegoten. Moet je hebben, toch?

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking je maat achter, en wie weet ben jij the lucky one!

[mail-and-win title=”Big Summer Giveaway: Red-Rag sandalen” description=”Doe mee!” questions=”%5B%5D” ended_at=”1-8-2020″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws