doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Win de Repairing Shampoo & Conditioner met Papyrus Reed van Molton Brown t.w.v. €44

Doe mee en maak kans!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Win de Repairing Shampoo & Conditioner met Papyrus Reed van Molton Brown t.w.v. €44

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 8x kans op de Repairing Shampoo & Conditioner met Papyrus Reed van Molton Brown t.w.v. €44.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Zomerse coupe

Heerlijk, een warme dag. Maar als je gaat zonnen of zwemmen, is het belangrijk dat je je lokken nóg beter verzorgt. Molton Brown ken je misschien van de overheerlijke bodyproducten, maar wist je dat ze ook haarverzorging hebben?

De repairing shampoo en conditioner belooft wonderen te verrichten voor het haar. De herstellende producten zijn verrijkt met papyrusrietextract met warme aroma’s van zwarte peper, tiarebloem en barnsteen voor zacht en soepele lokken. Perfect voor droog en beschadigd haar en dus ideaal voor de zomer!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Molton Brown startte in 1971 als kleine winkel in London met ambachtelijke producten en is inmiddels uitgegroeid tot succesvol internationaal merk. Molton Brown verkoopt onder andere luxe douchegels, bodylotions en parfums. Allemaal met een mix van exotische ingrediënten, geïnspireerd door reizen naar onbekende bestemmingen. Het resultaat? De beste ingrediënten ter wereld die samengesteld worden in de meest unieke producten.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Big Summer Giveaway: Molton Brown set

Doe mee!

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');