Mascha ‘Beautygloss’ Feoktistova geeft update over traumatische bevalling

De YouTuber heeft rust nodig

Lees ook

Vier dagen geleden is Mascha 'Beautygloss' Feoktistova trotse moeder geworden van haar eerste kindje. Hoewel ze op een roze wolk zit, heeft ze ook nog moeite met traumatische bevalling. Op Instagram geeft ze een update.

Foto

Mascha deelt op haar profiel een foto van zichzelf samen met haar pasgeboren dochter Mila en grote liefde Gregor. Ze geeft daarbij een update over haar heftige bevalling. "Vanaf morgen even geen vlog meer, komt wel weer als we er weer aan toe zijn", begint ze.

"Wij zitten midden in de kraamweek en voor degene die de stories niet hebben gezien, onze dochter is geboren middels een schouderdystocie en het is behoorlijk traumatisch geweest."

Lees ook: Mascha 'Beautygloss' over bevalling: 'Het is allemaal redelijk traumatisch verlopen'

Reacties

Ze gaat op het moment door een roller coaster aan emoties. "Deze week is een combinatie van extreem rozig (we zijn zó verliefd!) maar ook heel veel huilen, praten, aanpassen. Ook moet ik bijkomen van uitgescheurd zijn aan alle kanten en krijg ik flashbacks van de bevalling (gaan we hulp voor zoeken samen)."

De YouTuber laat weten weer te gaan vloggen als ze daar klaar voor is. "We hebben alles gevlogd – voor onszelf en ons eigen proces, voor Mila later en wellicht voor anderen die hetzelfde meemaken en er wat aan hebben. Maar dat kunnen en willen we nog even niet editen. Thanks iedereen voor het begrip! We love you", sluit ze haar bericht af.

Vanaf morgen even geen vlog meer, komt wel weer als we er weer aan toe zijn 💗 wij zitten midden in de kraamweek en voor degene die de stories niet hebben gezien, onze dochter is geboren middels een schouderdystocie (google even voor meer info) en het is behoorlijk traumatisch geweest. Ook deze week is een combinatie van extreem rozig (we zijn zó verliefd!) maar ook heel veel huilen, praten, aanpassen (kan baby niet op een gebruikelijke manier knuffelen of voeden met het gebroken armpje) en ook moet ik bijkomen van uitgescheurd zijn aan alle kanten en krijg ik flashbacks van de bevalling (gaan we hulp voor zoeken samen). Het is een beetje veel allemaal en we hebben heel erg veel baat bij alle lieve berichtjes die we krijgen van kijkers die zelf zoiets mee hebben gemaakt bij een bevalling, zelf als baby dit hebben meegemaakt maar ook uit de medische hoek veel lieve berichten. We worden prive goed opgevangen door vrienden en familie, vanuit het ziekenhuis en samen komen we er wel doorheen ❤️ we hebben alles gevlogd – voor onszelf en ons eigen proces, voor Mila later en wellicht voor anderen die hetzelfde meemaken en er wat aan hebben. Maar dat kunnen en willen we nog even niet editen. Thanks iedereen voor het begrip! We love you ❤️

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

Bron&Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook

Jørney

Lief! EOTBDD’s Jørney maakt geslacht baby bekend

De ouders to be zijn ontzettend blij met het nieuws.
Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt moeder struggles: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Het moederschap gaat niet altijd over rozen, zo bewijst Kim maar weer.
Famke Louise

Famke Louise geeft update over zwangerschap

Famke is al 27 weken in verwachting van haar little one.