BABYNIEUWS! Temptations Arda en Amber verwachten eerste kindje

Lief!

Lees ook

Babynieuws! Temptations Arda en Amber verwachten hun eerste kindje samen. Dit maakten de twee zondag bekend met een leuk kiekje op Instagram.

Foto

Arda deelt op zijn profiel een foto van zichzelf samen met Amber waarop haar babybump al goed te zien is.

"Er is iets op komst waardoor mn leven positief zal veranderen. Een onverwacht mirakel heeft zich enkele maanden geleden voorgedaan. Met veel vreugde in mn hart wil ik jullie meedelen dat Amber en ik in verwachting zijn", vertelt hij onder andere in het bericht.

Lees ook: Temptations Arda en Amber kondigen groot nieuws aan

Reacties

Ook Amber deelt een foto van zichzelf samen met Arda waarin ze de echofoto's vasthoudt. Dit is dan ook een erg bijzondere zwangerschap voor de verleidster.

"Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belande met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden stortte mijn wereld in", begint ze haar bericht.

December baby

De brunette laat weten dat ze de hoop om zwanger te worden had opgegeven, maar het dan toch gebeurde. Ze noemt het een wonder dat ze na 2,5 jaar toch zwanger is geworden. "Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden."

Amber laat weten erg gelukkig te zijn met Arda. "Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegenmoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is. 21/12/2020 Baby Turker", sluit ze haar bericht af.

Not expected but oh baby what a miracle you are. ✨ Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belande met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden stortte mijn wereld in. Al altijd dromend van een groot gezin, al altijd dromend van 3 prachtige kindjes in 1 klap weg geveegd. De opvolgende periode geen anticonceptie waar mijn lichaam goed op reageerde “achja het is toch niet nodig, het kan toch niet.” 2 jaar verder en ik leer jou kennen. Vertel je alles wat er gebeurd is, wat de dokters me vertelde. We zouden er wel iets op vinden als we ooit aan kinderen willen beginnen maar dat was nu nog niet op de planning aangezien we nog maar heel pril samen waren. En toen gebeurde het, ik noem het een mirakel, 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde. Gebeurde het bij jou wel. Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is. Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegenmoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is. 21/12/2020 ♥️ Baby Turker

Een bericht gedeeld door Temptation Island 2020 🌴 (@ambervgxx) op

Bron & Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook