Media deelt hartverscheurende beelden van familie Naya Rivera

Heftig..

Lees ook

Glee-actrice Naya Rivera is afgelopen donderdag na een boottocht met haar vierjarige zoontje Josey vermist geraakt. De familie van de actrice is elke dag bij het meer te vinden wat tot hartverscheurende beelden leidt.

Familie

De familie van Naya is de wanhoop nabij. Elke dag zijn er een aantal familieleden bij het meer te vinden waar de actrice voor het laatst is gezien. Op een foto, die is genomen door een medewerker van ABC News, is te zien hoe Naya's moeder op haar knieën voor het meer zit. Naast haar staat de broer van Naya.

"De politie heeft bevestigd dat het om Naya’s moeder en broer gaat. Ze zijn sinds de verdwijning van Naya elke dag bij het meer geweest en houden nauw contact met de Sherrif’s Office. Zaterdag zijn ze zelfs mee geweest op een van de boten om mee te gaan zoeken", aldus een ambtenaar.

Lees ook: Hilarisch: deze fout is je nooit opgevallen in Glee

Update

De zoektocht naar de vermiste Naya heeft tot zover nog niks opgeleverd. De politie gaat er vanuit dat de actrice is overleden. Eerst werd er alleen in het stuwmeer gezocht, maar nu werden zondag ook de huisjes rond het meer onderzocht.

"In de zoektocht van vandaag naar Naya Rivera worden hutten en bijgebouwen in de omgeving opnieuw gecontroleerd, evenals de kustlijn", aldus het Sheriff's Office van Ventura County op zondag. Echter leverde de zoektocht in en rond de huisjes niks op: "De huisjes zijn niet bezet. Er werd verder niks gevonden", aldus de ambtenaar.

Lees ook: Glee-producer klapt uit de school over cast en 'rotte appels'

Vermissing

Naya was met haar zoontje aan het rondvaren op het grote stuwmeer in Californië, waarna ze verdween. Josey werd slapend en alleen aangetroffen in de boot. Hij vertelde dat zijn moeder in het water was gesprongen, maar niet meer terug was gekomen.

De politie hoopt het lichaam van de Glee-actrice terug te brengen naar haar familie. Hier is Josey inmiddels ook ondergebracht. Naya speelde van 2009 tot 2015 in de populaire serie Glee, waarin ze de rol vertolkte van Santana Lopez.

Bekijk *HIER* de foto's van de familie van Naya.

Bron: AD, JustJared, Daily Mail UK I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook