De laatste keer: 'Dat ik er vrouwelijk uitzie én een piemel heb, maakte hem wild'

Kaya (33) is single en date via internet.
De laatste keer: 'Dat ik er vrouwelijk uitzie én een piemel heb, maakte hem wild'

Kaya (33) is single en date via internet. Zo leerde ze Matthieu (38) kennen. Ze hadden maandag voor het laatst sex.

Bi

"Het zijn vaak de zogenaamde ultieme heteromannen die mij heel aantrekkelijk vinden. Ik ben geboren als jongen, maar ga meestal door het leven als vrouw. Dus je ziet me soms in jeans, maar meestal in een jurkje. Zeker als ik zin heb in sex. Zoals zondag. Via Tinder raakte ik aan de praat met Matthieu, die meteen vroeg of ik transseksueel ben. ‘Nee’, zei ik, en ik legde uit hoe het zit. Dat is belangrijk, je moet altijd eerlijk zijn. Het feit dat ik er supervrouwelijk uitzie, maar ook nog een piemel heb... Nou, hij wilde meteen afspreken. Maar ik woon met huisgenoten, en hij met zijn vriendin. Zij mocht van niets weten natuurlijk. Een hotel boeken ging ons allebei te ver, zeker in deze tijd. En dat hoefde ook niet want wat blijkt, Matthieu is makelaar en hij had de sleutel van een leegstaand bedrijfspand. ‘Zullen we het morgenochtend daar doen?’ vroeg hij. Romantisch was het niet, wel opwindend. Hij pikte me op bij het station. Dat was wel een beetje awkward, twintig minuten rijden en praten over het weer, zijn auto en mijn werk in een schoenenwinkel. Daar raak ik niet van in de stemming. Eenmaal in dat pand – wat een schillenhut – nam hij me mee naar een ruimte waar een bureau stond. En hij kuste me. Dat had ik niet verwacht. Dit was namelijk puur sex. Snel erop, eraf en weer naar huis. Maar Matthieu wilde de tijd nemen. Me echt bekijken, rustig uitkleden. Zijn adem stokte toen hij mijn zwart kanten slipje zag, en mijn groeiende piemel erin. ‘Mag ik?’ vroeg hij. Ik knikte. Hij vertelde later dat hij nooit eerder iemand had gepijpt. Hij had dit ook nooit eerder gedaan. Maar hij moest en zou weten hoe het was. Of hij ergens niet een beetje bi is."

Geen sociaal werker

"Spoiler alert: ja. Na een paar voorzichtige likjes, ging hij helemaal los, terwijl hij me aankeek. Normaal gesproken vind ik dat maar zo zo. Ik ben echt een bottom, die het liefst wild genomen wordt. Die de ander genot geeft. Maar Matthieu is echt een knapperd, en hij heeft talent. Natuurlijk was ik enorm nieuwsgierig naar zijn naakte lichaam. Hij stelde niet teleur, moet ik zeggen. Wat een gevaarte. Keihard, lang, dik én recht. Hij was opgewonden, maar ook een beetje stuntelig. Hij had geen idee wat hij moest doen. Een vrouw zou hij op het bureau hebben getild. Ik zag hem twijfelen, dus ik draaide me om, met mijn billen naar hem toe. ‘Schuif ’m in me’, zei ik. En dat deed hij. Zonder condoom ja, achteraf niet zo handig. Maar op dat moment enorm spannend. Met zijn handen op mijn heupen stootte hij in me. Acht keer. Misschien negen. En toen kwam hij snikkend klaar. Dat was wel een beetje een anticlimax. De magie was ineens weg. Bij mij dan. Hij wilde knuffelen en praten over wat hij voelde. Wat er door hem heengaat. ‘Ik moet zo werken’, loog ik. ‘Breng me maar thuis.’ Respect hoor, dat hij zijn seksualiteit uit probeert te zoeken, maar ik ben geen sociaal werker. Nu appt hij me al dagen. Of we het nog eens kunnen doen. Beter en langer. We zullen zien...”

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f303834dccfa', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });