Sylvie Meis deelt pikante foto's van vrijgezellenfeest

Het was een wild weekend voor de bride to be.
Sylvie Meis deelt pikante foto's van vrijgezellenfeest

Sylvie Meis zou in juni trouwen met haar verloofde Niclas Castello in Italië. Helaas wist het coronavirus roet in het eten te gooien waardoor ze de bruiloft moesten verplaatsen. Toch bleef een ding op de planning staan: het vrijgezellenfeest.

Instagram

Sylvie deelt op Instagram meerdere foto's van haar Bachelorette-party in haar favoriete spa hotel in Hamburg. Zo deelt ze onder andere een foto van zichzelf in bikini met een sluier op haar hoofd en in haar hand een hele grote opblaasbare ring.

De blondine deelt ook een kiekje vanuit bed met haar kroontje nog op in een hele mooie suite. "Was het een champagne te veel? Ik werd wakker met de kroon nog op mijn hoofd. Goedemorgen, ik voel met een prinses in de meest mooie suite", schrijft ze erbij.

Lees ook: Sylvie Meis deelt sneer uit naar de media

Uitstel

Als afsluiter deelt Sylvie ook nog een kiekje waar ze samen met haar vier vriendinnen op staat. "Hartelijk dank aan mijn meisjes voor een onvergetelijk vrijgezellenweekend!".

In juni zouden de tortelduifjes trouwen in het bijzijn van een klein gezelschap in het prachtige Florence. "Natuurlijk is het triest en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen, maar er spelen belangrijker dingen dan onze bruiloft", vertelde de blondine toen aan het Duitse blad Bunte.

Alles was dan ook al tot in de puntjes uitgewerkt. Zo verklapte ze eerder al details over haar wedding dress. "Het wordt een lichte jurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav. Die velen zal verrassen."

Ook de locatie leek al vastgelegd te zijn. Zo zouden er in het mega luxe hotel Villa Cora kamers voor de gasten zijn geboekt op naam van Sylvie.

Dit bericht bekijken op Instagram

🎶I made it through the wildernis🎶😂👰🏼 #bachelorette weekend at my favourite spa hotel @weissenhaus with my Hamburg GirlGang @serenagoldenbaum @petravanbremen @pollysblackdress #Livvie #weissenhausgrandvillage ❤️

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Big thank you to my girls for an unforgettable bachelorette weekend!!!!! 🎶🥂🎉@serenagoldenbaum @petravanbremen @pollysblackdress @meis_media_gmbh @weissenhaus #werbungwegenmarkierung

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Was it one champagne too many?? woke up with my crown still on🤪👸🏼Good Morning #iwokeuplikethis feeling like a👸🏼in the most gorgeous suite @weissenhaus #weissenhausgrandvillage #bacheloretteweekend #werbungwegenmarkierung

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Bron & Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72d859c8260', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });