Temptations USA Morgan haalt uit naar ex Evan

Heftig..
Temptations USA Morgan haalt uit naar ex Evan

Tijdens het eerste seizoen van Temptation Island USA leken verleidster Morgan en deelnemer Evan unbreakable. Echter verbrak het stel hun relatie begin dit jaar. Morgan doet nu een boekje open op haar YouTube-kanaal over de reden van de breuk.

Afhankelijk

Morgan doet een paar schokkende onthullingen over haar ex-verloofde Evan. Zo noemt ze hem een oplichter, narcist en manipulator. "Als je met zo'n persoon een relatie hebt, doet diegene er alles aan om jouw voor zichzelf te hebben", vertelt ze.

Haar ex-verloofde zou er dan ook alles aangedaan hebben om haar weg te houden bij haar vrienden en familie. "Hij heeft mij het gevoel gegeven alsof ik afhankelijk van hem ben, terwijl ik dat daarvoor nooit ben geweest. Ik ben altijd zelfstandig geweest."

Familie en vrienden van Morgan hebben haar proberen duidelijk te maken dat dit geen gezonde relatie was. "Mijn familie en vrienden vertelden aan mij dat ik door de maanden heen ben veranderd en niet op een goede manier en ze maakte zich zorgen om mij." Echter wilde ze daar niks van horen.

Lees ook: Nieuwe Temptation Island gaat er héél anders uitzien

Financiële situatie

Evan liet haar geloven dat haar familie gewoon jaloers was op hun relatie en dat iedereen het slechtste met haar voor heeft. "Dat was zijn manier om mij helemaal te isoleren van mijn familie en vrienden."

En de leugens bleven zich opstapelen, zo vertelt Morgan. Zo heeft hij ook gelogen over zijn financiële situatie. Zo zou hij al die tijd verteld hebben dat hij meerdere restaurants bezit en dat hij altijd geld aan zijn familie gaf. "De moeder van Evan vertelde aan mijn moeder dat hij nooit geld gegeven heeft aan zijn familie, maar dat het juist omgekeerd was. Verder werkte hij in een restaurant, maar een eigen restaurant heeft hij nooit gehad."

Als ze achteraf terug kijkt op haar relatie met Evan, beseft ze dat alles wat hij ooit vertelt heeft een leugen was. "Maar ik geloofde alles en dat is en zal altijd apart blijven." Ze hoopt hiermee dan ook anderen te helpen die zich ook bevinden in zo'n zelfde situatie.

Bron: Love&Reality I Beeld: YouTube, Temptation Island USA

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3545b80b35c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });