Heftig: zoontje Katie Price op intensive care beland

Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht
Heftig: zoontje Katie Price op intensive care beland

De 18-jarige Harvey, de oudste zoon van Katie Price, is zondag met spoed naar het ziekenhuis gebracht en ligt nu op de intensive care, zo laat het model weten op haar Instagram.

Orgaanfalen

Harvey werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor dringende medische hulp en zou een risico lopen op orgaanfalen nadat zijn temperatuur tot 42 graden was gestegen.

"Ik kan bevestigen dat Harvey op de intensive care ligt en daar in goede handen is. Ik wil de ambulancediensten en het ziekenhuispersoneel bedanken voor de snelle reactie en om het feit dat jullie mijn zoon stabiel hebben gekregen", schrijft Katie bij haar Instagram-post.

Lees ook: Katie Price onder vuur om foto van dochtertje

Eerdere opname

Het zoontje van Kate werd vorige maand ook al met spoed opgenomen in het ziekenhuis, nadat hij ziek was geworden op de 13de verjaardag van zijn zusje Princess. Harvey, die het Prader-Willi syndroom heeft, werd behandeld door artsen en werd dezelfde dag weer ontslagen.

Katie's zoontje is autistisch en het Prader-Willi syndroom beïnvloedt ook zijn spraak en beweging. Eerder gaf het model al aan dat ze door gezondheidsdeskundige was gewaarschuwd dat hij een ernstig risico loopt om te overlijden aan een hartaanval als er niks gaat veranderen.

"De dokters hebben mij verteld dat hij een hoog risico loopt op een hartaanval. Ik weet dat het vreselijk is om te zeggen, maar ik had gewild dat hij voor mij dood zou gaan, omdat hij het niet zonder mij kan redden", vertelde ze toen tegen The Sun.

Dit bericht bekijken op Instagram

I can confirm Harvey is in intensive care and in the best hands. I would like to thank the ambulance services and the hospital staff for the quick response and making him stable. X

Een bericht gedeeld door Katie Price (@katieprice) op

Bron: Metro UK I Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f30342589631', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });