Yolanthe Cabau snoert volger de mond op Instagram

De reactie viel niet in goede aarde.

Lees ook

Yolanthe Cabau is supertrots op haar zoontje Xess Xava en dat deelt ze dan ook al te graag op haar Instagram. Echter schoot dit keer een reactie van een follower, onder een kiekje samen met haar zoontje, in het verkeerde keelgat bij de actrice.

Foto

Yolanthe deelt op Instagram een lief kiekje samen met haar zoontje Xess Xava op het strand. "Xessss Xavaaa, mama houdt zo veel van jou!", schrijft ze erbij.

De brunette kan dan ook op veel lieve reacties rekenen. Zo reageert Rose Bertram met: "Twins" en Leontine Borsato met de woorden: "Oh zo lief jullie!". Maar naast veel lieve reacties kwamen er ook behoorlijk wat onaardige comments voorbij.

Lees ook: Zien: Yolanthe Cabau straalt in bruidsjurk

Reacties

En bij één van deze reacties kon Yolanthe het dan ook niet laten om te reageren. "Is het een jongen of meisje?", wordt er gevraagd, waarna de actrice reageert met: "Het is een jongen!".

De brunette kan dan dan ook veel steun rekenen van haar anderen followers. Zo reageert iemand met: " Bah, wat een lelijke opmerking!" en "Walgelijk dat je zo kan praten over een knap lief jongetje van 4 jaar!", reageert een andere volger.

Xessssss Xavaaaa mama houdt zo veel van jou!! ❤️

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Bron & Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook