Olcay Gulsen over bezoek aan plastisch chirurg voor behandeling aan voeten

Wait, what...

Lees ook

Summer has arrived, en dat betekent naast blote benen ook weer open schoenen waarin je voeten te zien zijn. En laten velen dat nou net niet het mooiste aan hun lijf vinden. Zo ook Olcay Gulsen.

Voeten

Waar botox, fillers, liposuctie en ga zo maar door vandaag de dag als 'normaal' worden gezien, worden bij een behandeling aan de voeten vaak nog de wenkbrauwen opgetrokken.

Volgens de Shownieuws-presentatrice is er niks geks aan. Integendeel zelfs. Volgens haar zouden veel meer mensen het moeten doen.

Lees ook: Olcay Gulsen moet in de buidel tasten voor afhandeling SuperTrash

Tenen laten inkorten

"Ik had twee ontzettende knobbels, dus die heb ik laten verwijderen", vertelt Olcay in Shownieuws aan collega's Patty Brard en Dyantha Brooks. Maar er is nog meer wat ze tijdens haar bezoek aan de arts liet doen. "Ja, ik heb ook mijn tenen laten inkorten. Alles tegelijkertijd."

Volgens de business babe heeft zo'n behandeling heel veel voordelen. Zo had ze voorheen regelmatig last van haar voeten, en is dit na de behandeling voorgoed verleden tijd. "Het scheelt heel veel pijn en het ontsteekt ook niet meer", aldus Olcay.

Bekijk het fragment *HIER* vanaf minuut 33:40.

Bron: RTL | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook