Bird Box fans, opgelet: er komt een tweede deel aan!

Yes!
Bird Box fans, opgelet: er komt een tweede deel aan!

Hoewel de meningen over Netflix' Bird Box verdeeld waren, werd de film door miljoenen mensen bekeken. De film met Sandra Bullock in de hoofdrol was namelijk een mega hit, en sindsdien hopen fans maar al te graag op een tweede deel.

Vervolg

De film was gebaseerd op een boek van Josh Malerman. Enne, de schrijver kondigde zojuist aan met een vervolg bezig te zijn vanwege het succes van de Netflix-film.

"Ik kan bevestigen dat het project in productie is. Het is soms raar, al die geheimzinnigheid, maar ik sta er helemaal achter." De roman, genaamd Malorie, vindt acht jaar na het oorspronkelijke verhaal plaats.

Lees ook: Oh my: zo zou Bird Box eigenlijk eindigen

Hoofdpersonage

En Sandra kan zich vast gaan voorbereiden, want het boek gaat namelijk over hetzelfde personage. Het einde van de eerste film had een open einde, waardoor er nog van alles kan gebeuren in een volgend deel. Het nieuwe verhaal zal daar dan ook beginnen.

"We starten bij de school voor blinden en vervolgens maakt het verhaal een tijdssprong naar enkele jaren later. De actie begint zo'n tien jaar verder pas echt op gang te komen."

Of dat het boek ook daadwerkelijk verfilmd gaat worden is nog onduidelijk.

Bron: Netflix-Nederland I Beeld: Bird Box

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8dba8c92ef0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });