Romy Monteiro: ‘Jasper en ik hebben geen open relatie’

De zangeres vertelt openhartig over haar relatie.

Lees ook

Romy Monteiro is sinds vorig jaar mei een gelukkig koppel met haar vriend Jasper. In een interview met Weekend vertelt de zangeres openhartig over haar relatie met de fotograaf.

Social media

Romy laat in het interview weten nog altijd erg gelukkig te zijn met Jasper, en eigenlijk niet meer om te kijken naar andere mannen.

"Ik ben in andere relaties wel eens iemand tegengekomen van wie ik dacht: het kan nu niet, maar óóit in het leven… Maar nu heb ik Jasper, en gaat het niet meer gebeuren."

Lees ook: Romy Monteiro is woedend

Verleiding

De zangeres moet er dan ook niet aan denken om een open relatie met haar vriend te hebben, maar ze kunnen wel alles eerlijk tegen elkaar vertellen.

"Dus als er iemand zou zijn die continu in mijn hoofd zit, dan zou ik denk ik tegen Jasper zeggen: Luister, ik moet de hele tijd aan diegene denken, vind je het goed als ik gewoon één keer een kopje koffie ga doen om te kijken wat het is."

Volgens de musicalster kun je dan ook pas zeker weten of het een fantasie is of dat het iets serieus is. "Je geeft niet zomaar je relatie op. Zoiets moet je wel uittesten, en beter eerlijk zijn dan dat je dat stiekem doet, toch? Dat moet je dan toch ontdekken, voordat je bijvoorbeeld vreemdgaat."

Bron: Weekend I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook