Win een gift box van CLUSE t.w.v. €109,95

Doe mee en maak kans!

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 5x kans op een gift box bestaande uit rosé gouden horloge & armbandje van CLUSE t.w.v. €109,95.

Matching

CLUSE, wie kent het niet? Het populaire horloge- en sieradenmerk uit Amsterdam is een eerbetoon aan de Paris way of living. Het tijdloze merk heeft een nieuwe collectie cadeausets gelanceerd en deze zijn naast prachtig ook nog eens van uitstekende kwaliteit. De sets bevatten een mix van twee bestsellers: een horloge met extra horlogeband of sieraad. Leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook om te krijgen!

De gift box die je kunt winnen bevat een prachtig horloge in roségoud met bijpassend armbandje. Het horloge heeft een vierkante kast met afgeronde hoeken en een minimalistische wijzerplaat. Het geheel is elegant en speels tegelijkertijd. De bijpassende subtiele schakelarmband heeft fonkelende, gehamerde cirkels. Samen een prachtig geheel. Love, love, love!

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

[mail-and-win title=”Big Summer Giveaway: gift box van Cluse” description=”Doe mee!” questions=”%5B%5D” ended_at=”1-8-2020″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws