De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Get it while it's hot!

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Loiza Lamers siert de cover.

Deze week:

* Als boegbeeld van de transgender community heeft Loiza Lamers (25) de regenboogvlag met trots om zich heengeslagen. Grazia sprak het model over Pride Week, daten en haar ontluikende kinderwens. ‘Ik hoop dat ik de wereld op mijn manier een stukje mooier kan maken.’
* Ghislaine Maxwell, de inmiddels gearresteerde rechterhand van Jeffrey Epstein, was een jaar lang op de vlucht, maar dan wél in stijl. In Grazia zie je hóe luxe haar verblijfplaats was.
* Ze wilde topmodel worden, en besloot dat het Syndroom van Down haar niet kon tegenhouden. Nu schittert de 18-jarige Ellie Goldstein in de nieuwste Gucci-campagne en staat ze zelfs in de Italiaanse Vogue.
* Ook zonder de botenparade vieren we dit jaar een kleurrijke Pride. Show je liefde en steun voor de LHBTQ+ community met deze rainbow looks.
* Sofiane Boussaadia (27), a.k.a Boef, sprak met Grazia over zijn nieuwe album Allemaal een Droom, zijn documentaire Gewoon Boef én zijn singlebestaan: 'Ooit wil ik graag kinderen.'
* We mogen dan wel niet grenzeloos over de stranden flaneren, qua beautylooks wordt het allesbehalve saai deze zomer.
* Ze woonde en werkte in het meest gesloten land ter wereld: Saoedi-Arabië. Daar sprak Annemarie van Geel met vrouwen over hun leven, de liefde en mode. Ze schreef er het boek Hakken in het Zand over.
* Een relatie met maar één iemand? Niet voor Loki de Jong (25). Ze is polyamoreus en datet
naast haar vaste partner Wesley ook met andere mensen. ‘Je moet je jaloezie onder ogen durven te komen.’
* Wake-up call: 'Huisjesmelken? Niets voor mij!'
* De laatste keer: 'Hij heeft me gewoon gebruikt'

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

Laatste nieuws