De Bachelorette-kandidaat Boy deelt sneer uit naar Gaby

aii..
De Bachelorette-kandidaat Boy deelt sneer uit naar Gaby

De Bachelorette-kandidaat Boy moest vorige week zijn koffers pakken, nadat hij naar huis werd gestuurd door Gaby tijdens de rozenceremonie. En daar lijkt hij achteraf niet bepaald van te balen.

Video

Boy kwam tot de kwart-finale en had dan ook verwacht dat er toen wel een één op één date met Gaby zou komen.

"Dat gaf ze zelf ook aan bij de laatste rozenceremonie. Ze wilde graag nog een date met mij, maar het mocht helaas niet gebeuren en dat heeft alles te maken met aflevering negen en daarmee de discussie rondom Jethro en Jordy."

Lees ook: De Bachelorette's Boy deelt foto van dochtertje

Keuzes

Boy laat weten dat hij niks te maken had met die discussie en zich daarom afzijdig hield. De keuze van Gaby tijdens de rozenceremonie snapt hij dan ook niet.

"Gaby heeft altijd gezegd dat oprechtheid, eerlijkheid en loyaliteit heel belangrijk voor haar is en wie stuurt ze naar huis: Boy en Kasper."

Volgens hem is Gaby daarom niet op zoek naar een volwassen man. "Zij is op zoek naar iemand die zij nog kan kneden en die naar haar pijpen danst en dat mag."

Boy is naar eigen zeggen niet bepaaldrouwig geweest om haar keuze. "Zij is dan gewoon niet het type vrouw voor mij", aldus Boy.

Bron & Beeld: YouTube, De Bachelorette

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3558ae9a914', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });