Chrissy Teigen woedend na Jeffrey Epstein-rel

Chrissy laat van zich horen.

Lees ook

Chrissy Teigen laat zich op Twitter uit over de geruchten dat zij meerdere malen met de overleden zakenman Jeffrey Epstein naar zijn privé-eiland Little St. James zou zijn gevlogen.

Twitter

Chrissy laat via Twitter weten dat ze de valse beschuldigingen en leugens niet kan weerstaan en daarom 60.000 tweets heeft verwijderd.

"Ik maak me zorgen om mijn familie. Er worden filmpjes uit het verleden opgerakeld, waarin ik over kinderen spreek. Wat sommige mensen doet denken dat ik iets te maken heb met de Jeffrey Epstein zaak. Dit is gewoon ziek, ronduit ziek", laat ze weten.

Lees ook: Ai: Chrissy Teigen deelt pijnlijke foto

Vluchtlogboek

Internetgebruikers begonnen te speculeren over haar vermeende banden met Jeffrey toen er werd gesuggereerd dat de naam van Chrissy werd vermeld in een vermeend vluchtlogboek voor het privévliegtuig van de zakenman.

Echter is de brunette nooit beschuldigd van betrokkenheid bij de zaak. "Als we voor de lol met je leugen gaan spelen, begrijp je dat als ik daadwerkelijk op die datum in het vliegtuig zat, ik een slachtoffer zou zijn", liet ze weten op Twitter.

Lees ook: Zo ziet de zus van Chrissy Teigen eruit

Leugens

In een andere tweet liet ze weten dat de mensen die deze leugens nog steeds geloven hun tijd verdoen. "Deze mensen zijn zo ziek (en eigenlijk dom), maar vooral ziek. Ik kan er niet meer om geven." De naam van Chrissy is nooit gevonden op de passagierslijst van de 'Lolita Express', de naam van het privévliegtuig van Epstein.

Epstein werd veroordeeld voor het misbruiken van minderjarige meisjes. Hij zou tientallen meisjes naar verschillende huizen hebben gelokt en betaald voor naaktmassages, die vaak uitliepen op sex. Eind mei is er een documentaire van de miljardair op Netflix geplaatst, waarin de afschuwelijke verhalen van slachtoffers worden verteld.

Epstein pleegde vorig jaar zomer zelfmoord in zijn cel in New York. Ghislaine Maxwell, de rechterhand van Epstein, zit nu vast vanwege medeplichtigheid aan kindermisbruik van de miljardair.

Bron: E! Online I Beeld: BSR, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook