EOTBDD’s Harrie woont al een jaar samen

What?!

Lees ook

Harrie Snijders, ook wel bekend als HVK of Harrie de Hengst, is na zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch uitgegroeid tot een ware realityster. In een nieuw MTV-programma van Koen Kardashian vertelt Harrie over zijn quarantaine tijd.

Quarantaine

In de eerste aflevering van het nieuwe YouTube-programma, Koen’s Cocktails praat, is Harrie te gast. Wanneer Koen vraagt hoe de quarantaine op het kamp was, reageert hij met: "Die Belg Elias (Ook bekend van EOTBDD, red.) woont al een jaar bij mij."

De realityster laat weten dat hij het zelf aangeboden heeft. "Ik heb toen quarantaine begon tegen Elias en nog een andere maat van mij gezegd van: kom allemaal maar naar mij, ik heb plek zat. Ik heb ook gewoon een eigen kamer voor Elias."

Lees ook: Harrie de Hengst had een trio met déze EOTBDD dames

Schoonmaakster

Harrie laat weten dat het huis ook goed bijgehouden werd door zijn schoonmaakster. "Zij deed twee keer per dag dweilen en alles schoonmaken." En daar bleef het niet alleen bij. "Ik had vaste sex met haar vier maanden lang, dus dat ging helemaal goed", aldus Harrie.

Dat Harrie een vrouwenverslinder is blijkt uit wel uit zijn deelname aan het programma Ex on the Beach: Double Dutch. Hier deelde hij met menig vrouw in de villa het bed, wat voor een bijzonder en vooral spraakmakend seizoen zorgde.

Bron & Beeld: YouTube, Ex on the Beach: Double Dutch

Laatste nieuws

Zie ook