Kijkers in shock na uitslag De Bachelorette

Volgers zijn verbaasd.

Lees ook

LET OP! Dit artikel bevat spoilers!

In de nieuwste aflevering van De Bachelorette is te zien dat Gaby opnieuw afscheid heeft genomen van twee mannen, namelijk: Jethro en Jordy. En dat zagen veel fans totaal niet aankomen.

Reacties

Trouwe kijkers van het programma zaten geschrokken voor de buis na het uiteindelijke besluit van Gaby. "Oke dat zag ik niet aankomen.. Onverwachts dit" en "Neeeeee, hoe kan ze dat nou doen?" is slechts een greep uit de vele reacties.

Lees ook: De Bachelorette-kandidaat verklapt winnaar van dit seizoen

Vertrek

Gaby vertelt bij Jethro dat ze toch een sterkere connectie heeft met iemand anders. "Alles gaat op rood, dat klopt niet", reageert Jehtro emotioneel. Hij had zijn vertrek dan ook niet zien aankomen.

De reden voor het vertrek van Jordy is volgens de blondine het feit dat haar gevoel is veranderd na de verhitte discussie van vorige week.

"Het is wat het is. Ik vind het jammer. Ik dacht dat we er wel sterker in stonden", reageert Jordy. Hij vindt dat de hele situatie rondom de discussie is verdraaid en vindt het jammer dat Gaby daardoor aan hem is gaan twijfelen.

Maar met wie gaat Gaby de villa verlaten? In de teaser van de volgende aflevering is te zien dat Niek en Joey allebei op een 24 uur date gaan, waarna de blondine haar keuze zal moeten gaan maken. We moeten dus nog even geduld hebben!

Bron & Beeld: De Bachelorette, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook