Linda de Mol reageert op Photoshop-beschuldigingen rondom cover

Zo zit het dus.

Lees ook

De cover van de nieuwste LINDA. is er een waar Linda de Mol zelf even goed over na moest denken. De presentatrice wil normaliter absoluut niet op de foto in bikini, maar besloot dit keer toch al haar onzekerheden opzij te zetten. Mét een prachtig resultaat.

Zure appels

Linda kan op social media op veel complimentjes rekenen. "Niet normaal zoveel lieve en leuke reacties! Duizenden waren het", laat ze weten op haar eigen website.

Toch zitten er tussen al die positieve reacties een paar zure appels bij, waardoor Linda zich genoodzaakt voelt om te reageren. Het gerucht gaat namelijk dat Linda de foto flink heeft laten retoucheren.

Lees ook: Dit is wanneer April, May en June op Videoland staat

#LekkerBodypositief

"Wat betreft die suggesties (sommigen beweerden zelfs dat er een heel ander lichaam aan mijn hoofd geplakt is) kan ik garanderen dat ik absoluut niet slanker of strakker geshopt of hoe dan ook veranderd ben", vertelt ze.

Volgens haar zou dat juist het doel van #lekkerbodypositief voorbij schieten, en dat is juist waar het haar naar eigen zeggen allemaal om draait.

"Het idee alleen al: aandacht besteden aan body positivity en dan met een bewerkte foto aan komen. ‘Het kan niet, die best dunne armen met dat brede onderlijf’, schreef iemand. Tja, dat is dus mijn lijf. Als ik had gefotoshopt, had ik mezelf wel een taille gegeven", aldus Linda.

Bekijk hieronder de cover.

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook